asdflkasndklfa sdf;aksdl
control eq
Stopped

Welkom op de website van Transport Belangen Vereniging AIDT.nl

>> Deli XL ontvangt de sleutels voor 20 nieuwe DAF voertuigen.

  Klik op de foto voor groter formaat. De heer Jan Willem Gosseling, Fleetmanager bij Deli XL, heeft de sleutels ontvangen
  van 20 nieuwe DAF voertuigen uit handen van de heer Joep van Aar, Fleet Sales Manager bij DAF Nederland.

De heer Jan Willem Gosseling, Fleetmanager bij Deli XL, heeft de sleutels ontvangen van 20 nieuwe DAF voertuigen uit handen van de heer Joep van Aar, Fleet Sales Manager bij DAF Nederland.

De 20 afgeleverde DAF?s zijn: 19 x DAF FA CF65.220 met de milieuvriendelijke Euro-5 motor en eenmaal een DAF FA LF45.160 met de ultra schone EEV-motor. Alle voertuigen zijn voorzien van een koellaadbak van de firma Gray & Adams uit het Verenigd Koninkrijk en 10 voertuigen zijn uitgerust met de nieuwe Govet koeling van de firma Govers in Chaam. Alle DAF?s hebben een geautomatiseerde versnellingsbak (AS-Tronic). De voertuigen zijn aangeschaft als vervangend vervoer binnen de bestaande vloot van Deli XL en worden verdeeld over de 15 vestigingen in Nederland. Deli XL maakt onderdeel uit van de Zuid-Afrikaanse Bidvest groep en heeft in Nederland een vloot van ongeveer 400 voertuigen, waarvan 144 van het merk DAF. De voertuigen worden ingezet voor het fijnmazige distributievervoer naar horeca, catering en zorg in Nederland.

Deli XL, totaalleverancier voor de foodservice markt
Met passie voor food en passie voor service wil Deli XL de best presterende foodservice groothandel zijn. Met 2000 gemotiveerde medewerkers is
Deli XL dagelijks de klanten optimaal van dienst met een totaal assortiment aan verse ingrediënten, vers bereide producten en met additionele diensten voor klanten in horeca, catering en zorg.
Vanuit het supportcentrum in Ede worden dagelijks de 15 vestigingen aangestuurd en bevoorraad. Een onlangs afgesloten megacontract met zes ziekenhuizen onderstreept het succes van de vernieuwde aanpak om, onder andere, de ziekenhuismarkt optimaal te blijven bedienen.

Perfecte samenwerking tussen Deli XL en DAF Nederland
Jan Willem Gosseling stelt: ?Wij hebben een geweldig partnership met
DAF Nederland en met de dealers in de diverse regio waar de voertuigen in onderhoud zijn. Binnen de DAF organisatie is er één aanspreekpunt waarbij ons belang voorop staat. De korte lijnen, de uitstekende bereikbaarheid en de snelle reacties van de dealers geven ons veel vertrouwen voor de toekomst?.

Geplaatst op 09-11-2009, door Redactie TBV-AIDT.nl

Terug